
Forskningsbaggrund
Min tilgang til brugen af AI værktøjer afspejles gennem to forskningsroller:
Stressforskning med Pernille Steen Pedersen og AI adoption med Sine Zambach.
I mit virke som forskningsassistent for Pernille Steen Pedersen har jeg udviklet et balanceret syn på mennesket. Individet er i centrum i forlængelse af dets relation til dens gruppe. Dette syn afspejles ligeledes i brugen af AI værktøjer, hvorfor det fortsat spiller en rolle for mine foredrag nu. Se mere af hendes arbejde på Copenhagen Business School på hendes hjemmeside her.
I AI forskningen kan vi se, at individet har behov for at se præcis, hvordan AI værktøjer gavner deres ydeevne. Ydermere har vi brug for at anskue dem som værende lette at bruge. Disse ting er i centrum i mine foredrag, hvorfor I kan forvente at få brugen af AI værktøjer sat i kontekst til præcis jeres organisation.
Kombinationen af de to udmunder sig i løsningsforslag, der omfavner individets behov for at udvide egne evner samtidig med, at organisationens idealer (såsom læring og effektivitet) optimeres.
Erfaring i trivselserherv
Jeg er oplært i selvmordsforebyggende rådgivning hos Livslinien, engagerer mig fortsat i det og sætter en stor dyd i arbejdet, vi laver der. Måske har I spottet mig i deres marketing i ny og næ.
Jeg har været frivillig hos Lær for Livet i flere år, hvor jeg har været i rollen som campmedarbejder. I kan se mig medvirke i et interview her om hvordan livet på camp er.
I mine tidligere dage arbejdede jeg frivilligt hos SIND i deres projekt “FRIT SIND” som mentor for borgere med social angst, hvor jeg ultimativt fik inspiration til mit uddannelsesvalg Cand.Merc(Psyk.).
Mine erfaringer inde for trivsel består derfor både af at forske det generelle menneske men endnu mere af at hjælpe folk med udfordret social-, helbredsmæssig- eller økonomisk kapital. Generelt kan I derfor forvente en meget rummelig, nysgerrig og varm person, der kommer ud og holder oplæg hos jer.
Klik her for at kontakte mig for et foredrag.